Skip to main content

KNRM Lelystad ontvangt trouwe donateurs

Datum: zaterdag 11 november 2023 | Sectie: Lelystad

Op 11 november jl. ontving KNRM Lelystad een drietal trouwe donateurs op haar station in de Bataviahaven. Zij zijn maar liefst al 50 jaar als donateur verbonden aan de KNRM. Traditiegetrouw worden deze mensen op de verjaardag van de KNRM in het zonnetje gezet op de lokale reddingstations.

50 jaar donateur

Om 10.00 uur ’s ochtends stonden koffie en gebak klaar voor de gasten en bemanningsleden. Wie er 50 jaar donateur van de KNRM is, heeft veel te vertellen. Zo werden vele ervaringen uitgewisseld. Vervolgens kregen de donateurs een rondleiding op het station, vergezeld door de uitleg van onder meer schipper Maickel Dijkstra. “De KNRM is volledig afhankelijk van de giften van donateurs. Zij zijn dan ook erg belangrijk voor onze organisatie. We openen onze deuren dan ook met alle plezier voor hen en we vertellen hen graag alles over ons reddingstation.”

Tochtje op Markermeer

De ochtend werd afgesloten met een kort tochtje op de Johanna Maria, die de vaste reddingboot Bert en Anneke Knape tijdelijk vervangt. De donateurs genoten zichtbaar van hun rondje op het Markermeer en zo sloten zij hun bezoek aan Lelystad af.

Afhankelijk van giften

De KNRM is volledig afhankelijk van donaties en giften. Zonder financiële ondersteuning van donateurs kunnen we ons goede werk niet doen. Jouw bijdrage is dus meer dan welkom.

Lelystad

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.