Skip to main content

Wereldhavendagen 2024 groot succes

Datum: maandag 16 september 2024 | Sectie: Nieuws

In Rotterdam luidden om 18:00 uur tientallen schepen hun scheepshoorns en markeerden daarmee het einde van de 47e editie van de Wereldhavendagen. De KNRM kijkt terug op drie succesvolle dagen. Het evenement werd dankzij het sterke programma en goede weer goed bezocht en verliep zonder grote incidenten.

Na een goedbezochte jongerendag op vrijdag, was de Wereldhavendagen ook op de zonnige en warme zaterdag met name in de namiddag en avond erg druk. Tienduizenden mensen genoten van de avondshow met botenparade, een optreden van Stef Bos en FLEUR en het vuurwerk. De avondshow was een eerbetoon aan de vrijwilligers van de KNRM, die dit jaar haar 200-jarig bestaan viert.

Het waren drie prachtige dagen waar de KNRM met reddingboten uit Scheveningen, Hoek van Holland, Katwijk aan Zee en de reserverreddingboten Riet en Jan van Wijk en de Royal Flush aanwezig was. Alle dagen kon er gevaren worden met bestaande én nieuwe donateurs.

Ook tijdens de afsluitende zondag wisten bezoekers volop de weg naar de Wereldhavendagen te vinden voor het excursieprogramma, activiteiten op de kade en shows op het water. Naar schatting bezochten gedurende drie dagen zo’n 400.000 mensen de Wereldhavendagen. 

 

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.