Skip to main content

Informatieavond nieuwe redders KNRM Neeltje Jans

Datum: zondag 28 april 2019 | Sectie: Neeltje Jans

Op woensdagavond 22 mei a.s. wordt er vanaf 19.00 uur op het KNRM station Neeltje Jans een informatie-avond georganiseerd om nieuwe redders te werven. Ben je tussen de 18 en 45 jaar en woon je of werk je overdag in de buurt van Neeltje Jans, kom dan beleven wat het is om vrijwilliger bij de KNRM te zijn. Na ontvangst op het KNRM station Neeltje Jans (Noordzeezijde, adres Hooghe Plaetweg) wordt er uitleg over de organisatie gegeven. Je spreekt met bemanningsleden die weten wat het is om redder bij de KNRM te zijn. Met een heuse oefening op het water samen met de bemanning van de reddingboot Koopmansdank wordt duidelijk wat er bij het redden komt kijken. Als je toetreedt tot de KNRM als vrijwilliger zal een opleiding worden aangeboden en kom je in een team als belangrijke schakel in het KNRM netwerk langs de kust bij Schouwen Duiveland/Walcheren.

Programma van de informatieavond:

  • 18:45 uur: aanvang met koffie en kennismaking
  • 19:00 uur: uitleg over KNRM en het vrijwilligerswerk
  • 19:30 uur: aan boord van de Koopmansdank voor een oefening op zee
  • 20:30 uur: terug op het station met gelegenheid voor het stellen van vragen
  • 21:00 uur: afsluiting van de avond.

Wil je meer lezen over de eisen die worden gesteld klik dan door op en kijk bij vacatures. Geef je op voor deze informatie-avond met een e-mail aan de schipper van de Koopmansdank: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Neeltje Jans

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.