Skip to main content

Eerste FundrunnerCup gewonnen door de KNRM

Datum: maandag 23 maart 2015 | Sectie: IJmuiden

FundrunnerCup 2015 zorgt voor meer dan 4.000 downloads.

Afgelopen zaterdag om 24.00 uur is de eerste FundrunnerCup geëindigd. Een tiendaags evenement dat op 12 maart van start ging waarin werd gekeken welk goed doel de meeste mensen aan het Fundrunnen kreeg. De KNRM is als winnaar uit de strijd gekomen. Iedereen die zich voor de KNRM heeft ingespannen: heel hartelijk bedankt!.

Uiteindelijk hebben 4.110 mensen de Fundrunner app nu gedownload.

De afgelopen 10 dagen hebben de deelnemende goede doelen allerlei verschillenden activiteiten bedacht om zoveel mogelijk mensen aan het Fundrunnen te krijgen. De KNRM maakte een vliegende start door bezoekers van de HISWA aan te spreken om de Fundrunner app te downloaden en te gebruiken. Uiteindelijk resulteerde dit (mede) in de eindoverwinning waarin de KNRM net Topsport for Life en Natuurmonumenten achter zich liet.

De KNRM heeft daarmee de eerste FundrunnerCup gewonnen en de daarbij horende mediacampagne ter waarde van €45.000,- beschikbaar gesteld door Santé (Audax Publishing).

Fundrunner 2015
Daarnaast was er ook een prijs te winnen voor de Fundrunner die in deze 10 dagen het meeste geld ophaalde (een Sony Xperia Z2 Tablet gesponsord door Sony). Deze prijs is gewonnen door Willem de Vreugd uit Katwijk. Hij heeft maar liefst 125 keer Fundrunner gebruikt gedurende die 10 dagen. Afwisselend heeft Willem gefietst, gewandeld en hardgelopen en 537 km gemaakt waarmee hij 227,70 heeft opgehaald met de Fundrunner app voor met name de KNRM, maar ook Zonnebloem en het Leger des Heils. Een ongelofelijke prestatie. Uiteindelijk waren zijn laatste activiteiten om zaterdag 23.00 van doorslaggevende betekenis en wist hij met een minimaal verschil van €4,57 de nummer 2 Jolanda Lagerberg achter zich te houden.

Doe mee en steun de KNRM. Download de app.

IJmuiden

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.