Skip to main content

Omgeslagen zeilboot en medische assistentie in de haven

Datum: woensdag 26 augustus 2020 | Sectie: Huizen

Gistermiddag zijn de reddingboten uit Huizen uitgevaren voor een omgeslagen zeilbootje met twee personen te water op het Gooimeer. De reddingboot heeft één van de zeilers aan boord genomen en afgezet in Almere Haven. De andere zeiler heeft samen met de Waterhulpdienst het zeilbootje weer overeind gezet en afgemeerd in Almere Haven.

Eenmaal terug in Huizen heeft de bemanning van de reddingboot Brandweer Huizen en RAV Gooi en Vechtstreek geassisteerd bij het van boord halen van een persoon vanaf een afgemeerd schip. De persoon lag in de kajuit waardoor een reguliere brancard geen optie was. Met vereende krachten is de persoon overgebracht naar de brancard en per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis.

Huizen

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.