Skip to main content

Pakjesboot 12 veilig aangekomen in Maassluis

Datum: zaterdag 12 november 2016 | Sectie: Hoek van Holland

Na dagen in spanning te hebben gezeten, wat het dan zo ver! De pakjesboot 12 met daarop Sinterklaas en zijn pieten zou onderweg zijn naar Maassluis.

Van de week deelde de KNRM al een filmpje waarop de pakjesboot te zien was, echter zou ze vandaag rond 12:00 uur aankomen in de haven van Maassluis. Voor de hoekse redders begon het avontuur al in de Berghaven, daar weden we verzocht de sleepboot Furie te assisteren. De sleper uit Maassluis heeft moeite om rond te komen in de Berghaven, daarbij heeft reddingboot Jeanine Parqui haar geholpen rond te komen doormiddel van een sleepverbinding.

Vervolgens was de Pakjesboot 12 ook al op de nieuwe waterweg gesignaleerd en zijn we samen met het konvooi aan schepen richting de haven van Maassluis gevaren.

Hoek van Holland

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.