Skip to main content

Prijswinnaars Reddingbootdag 2017 op bezoek

Datum: zaterdag 16 september 2017 | Sectie: Breskens

Ook dit jaar was hij er weer. De prijsvraag voor de kinderen bij onze Reddingbootdag. Zaterdagmorgen was het zover. Twee kinderen mochten hun prijs in ontvangst nemen op het reddingstation.

Evelien van Voren uit Breskens had de tweede prijs gewonnen: Een rondleiding door het Visserijmuseum voor 6 personen.

Iris van de Velde uit Breskens had de eerste prijs gewonnen. Zij ging samen haar moeder en zus mee op oefening met de opstappers van Breskens op reddingboot Zeemanshoop.

Onderweg werd door onze schipper en de bemanning het een en ander uitgelegd, zodat onze passagiers een goed beeld kregen hoe alles werkt aan boord. Als verrassing mochten ze zelf een stukje varen met de reddingboot. Gezien de glunderende gezichten was het een bijzondere ervaring!

Ook kans maken op zo’n unieke vaartocht? Doe dan mee aan de prijsvraag op onze volgende Reddingbootdag. Zaterdag 28 april 2018.

Breskens

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.