Skip to main content

De KNRM-kerstactie 2024 is van start!

Datum: donderdag 17 oktober 2024 | Sectie: Nieuws

Wist je dat er al meer dan vijftig jaar lang KNRM-kerstkaarten op de mat vallen tijdens de decembermaand? De KNRM begon met de kerstactie in 1969 met een keuze uit twee kaarten.

Voor de kerstactie van 2024 zijn er twee nieuwe mapjes gemaakt, elk met tien kaarten en enveloppen. Daarnaast zijn er ook 2 mapjes uit eerdere collecties beschikbaar. Hieronder vind je de inhoud van de vier verschillende mapjes.

Met je aankoop steun je het reddingwerk van de KNRM. Bestel hier je kerstkaarten!  

2024 Map A Kerstkaarten beeld

Mapje A bestaat uit tien verschillende ingekleurde KNRM-archiefbeelden. 

2024 Map B Kerstkaarten beeld

Mapje B bestaat uit twee afbeeldingen getekend door Charlotte Dematons, voor sommigen wel bekend als de vrouw achter ‘de gele ballon’.  

2024 Map C Kerstkaarten beeld

Mapje C bestaat uit twee keer vijf kaarten met mooie KNRM-beelden zonder wens voorop. (Mapje C is alleen online te bestellen)

2024 Map D Kerstkaarten beeld

Mapje D bestaat uit twee keer vijf kaarten met mooie KNRM-beelden. Drie kaarten zijn met wens voorop en twee kaarten zijn zonder wens. (Mapje D is alleen online te bestellen) 

Met de kerstkaarten kun je ook dit jaar een warme KNRM-kerstgroet overbrengen. Daarnaast kun je ook voor andere leuke kerstcadeaus bij de KNRM terecht. Wat dacht je van een heerlijke warme muts of een spannend jeugdboek? Uiteraard is ook de vertrouwde jaarkalender 2025 en de jaarwimpel te bestellen.  

Be traceable sticker

Op jouw board

Het kan gebeuren dat je onder zware omstandigheden op het water materiaal kwijtraakt. De speciale Be Traceable stickers van de KNRM, met jouw telefoonnummer erop, zorgen ervoor dat snel te achterhalen is dat dit jouw spullen zijn en dat jij veilig bent. Zo worden onnodige zoekacties voorkomen.

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.